Opzoek naar werkgeluk

Op een dag word je wakker en besef je dat je het leven eindig is. Je bent hier op aarde om volop te genieten. Het is aan ons om van elke dag een feestje te maken. Ik heb een passie voor het aanwakkeren van het vuur in anderen zodat ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Jarenlang was ik opzoek naar mijn levensgeluk en ook naar mijn werkgeluk. Ik beoordeelde mijn leven als prima maar toch wist ik dat er meer in zat. Herkenbaar? 

Ik ging op onderzoek uit… Wat past bij mij? Ik maakte kennis met het beroep motivatiespreker, presentatrice en reporter / zakelijk vlogger. Met mijn levenservaring, (wetenschappelijke) kennis over werkgeluk en achtergrond in marketing & communicatie zag ik een mooie match ontstaan. Hoe leuk is het als ik anderen kan inspireren om het beste uit zichzelf en de organisatie waar ze voor werken te halen?¬†

De afgelopen periode heb ik mij ontwikkeld tot een motivatiespreker en maker van creatieve content. Later ontdekte ik dat ik mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling kon verbinden met mijn ervaring in het maken van creatieve content. Ik erkende het probleem dat veel organisaties kampen met een personeelstekort en het verlangen om de juiste werknemers aan zich te binden. Als zakelijk vlogger en productent van videocontent bedacht ik om vacature-video’s te gaan maken. Video’s die een realistisch beeld geven van organisaties en laten zien waarom het de moeite waard is om voor bepaalde organisaties te werken. Als uitgangspunt focus ik mij op het werkgeluk van medewerkers.

Hoe mijn dagelijks leven er nu uit ziet? Vol met het inspireren van werknemers, werkgevers en studenten en het maken van waardevolle content. Ik ben een gelukkig mens.